Posada en marxa de l’estudi “People & Change, Review 2018”

 

La realitat empresarial que vivim es caracteritza per l’intens ritme de canvi que tota companyia ha de mantenir per fer front a un entorn competitiu cada vegada més exigent. I poques vegades ens parem a pensar sobre les pròpies bases d’aquest canvi: en què es diferencia el canvi que estem vivint davant d’altres èpoques?, s’està incrementat?, per què?, quines són les tendències de futur? i, sobretot, què hem de canviar a les nostres companyies i en nosaltres mateixos per ser més eficients en la gestió del canvi?

En aquest context, Breakthru amb la col·laboració d’Aedipe Catalunya i de la Universitat de Cantàbria, impulsem l’estudi “People & Change Review 2018” amb l’objectiu de proporcionar una visió actualitzada sobre els processos de canvi que viuen avui les empreses i sobre el paper que hi desenvolupen les persones que formen part de l’organització a l’hora de superar-los amb èxit.

El 28 de juny passat vam posar en marxa la primera fase de l’estudi amb la celebració del primer focus group qualitatiu. Dinamitzat per l’Ángel Gutiérrez (soci director de Breakthru Management) i amb la inestimable col·laboració i aportacions de responsables de Recursos Humans, el focus group va avançar en l’objectiu d’aquesta primera fase de l’estudi, la identificació de les variables crítiques que condicionen els processos de gestió del canvi en les organitzacions.

Amb l’informe resultant dels focus group, serà al setembre que iniciarem la segona fase de l’estudi amb l’enquesta quantitativa.

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly