Nous Paradigmes de la Retribució Salarial

Nous Paradigmes de la Retribució Salarial

La nostra Associació, juntament amb EAE Business School va organitzar una sessió presencial i webinar a la seu d’EAE el passat 13 de juliol.

 

Amb la participació de Carlos Delgado, President de COMPENSA Capital Humano, d’Emilio Gálvez, Responsable de Relacions Laborals de Volkswagen GRS i de Mayte Moreno, CEO de Monday Happy Monday, es van tractar les noves tendències pel que fa la retribució salarial.

Moltes empreses encara basen el sistema retributiu dels seus treballadors en la retribució fixa, millorada o no de forma individual. Però les necessitats dels treballadors han canviat, no només busquen un lloc de treball retribuït, sinó la possibilitat de créixer personalment i professionalment.

“El més important no és el que ofereix la Companyia, és el que percep cada empleat.”

 

Caldrà doncs anar substituint el paradigma constituït per la retribució fixa econòmica com a única contraprestació a un temps de treball rígid, i començar a implementar compensacions de naturalesa no econòmica.

La correcta retribució serà un element motivador i determinant, que marcarà la implicació dels empleats amb el projecte empresarial.

Aquí tens el vídeo de la sessió complerta:

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya