Amunt el teló!: El talent sènior a debat

Amunt el teló!: El talent sènior a debat

El passat dijous 15 d’octubre, la comissió RSE de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans celebrava la seva festa anual al Teatre de Sarrià.

A la Festa de la Tardor, la creativitat i la sensibilitat en la forma i en el fons van combinar-se en justa mesura amb el debat i la reflexió al voltant d’un tema de destacada vigència: la reincorporació del treballadors i treballadores de més de 45 anys al món laboral, dintre del programa SER+ (Savis, Experts i Responsables), enfocat a la reinvenció professional de persones majors de 45 anys.

La rebuda dels assistents va estar amenitzada per la música del tàndem Waterlyrics, integrat per Josep Cruz i Jordi Escudé.

L ‘acte va començar amb la Pilar Puig, membre de la comissió RSE, que va narrar el conte Sak i Anuk sobre la saviesa de les dones grans i les seves aportacions a la tribu en mments de crisis.

A continuació, l’empresa Interactuar va escriure i interpretar l’obra de teatre Los jueves al sol. Un text en què dos aspirants a un lloc de feina rivalitzen en edat i experència professional. L’un és jove, enèrgic, ambiciós, amb ganes de menjar-se el món; l’altre és veterà, experimentat, un corredor de fons del món laboral. Quin dels dos és el més adequat per a ocupar el càrrec?

L’obra de teatre va servir per introduir el debat posterior moderat per José Miguel Quiñones, membre de la comissió RSE, en què els assistents van poder participar-hi enriquint i enriquint-se de les aportacions i mirades diverses dels assistents.

La vetllada va resultar d’allò més agradable amb la conclusió més aplaudida respirant-se en l’ambient: al món laboral hauria d’haver-hi lloc per a tothom, per a júniors i sèniors. Perquè el talent pot estar en tots els que tenen ganes de treballar des del compromís i les ganes d’aprendre, evidenciant que un tàndem sènior-júnior és enriquidor per ambdós i profitós per a l’organització.

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya