Webinar Teletreballar de forma efectiva. 02/06/2020

Webinar Teletreballar de forma efectiva. 02/06/2020

 

Aedipe Catalunya i MRC International people training organitzem un nou webinar en què aportarem elements clau per treballar a distància de forma efectiva.

 

Aquest webinar forma part d’un cicle de col·laboracions, d’alt impacte i pensats per a l’entorn digital, entre Aedipe Catalunya i MRC International people training.

De la mà dels formadors de MRC International people training, i dirigit a directius, comandaments intermedis, caps d’equip…, ens centrarem en reforçar competències corporatives i valors, estimular la creativitat i la innovació, impulsar el lideratge, desenvolupar talent o difondre temàtiques d’evident interès per a les adreces de persones a les organitzacions.

 

    Data: dimarts, 2 dej juny de 2020
    Horari: de 13.00 a 14.00 h.
    Sessió online

#WebinarAC

 

Àngel Rodríguez, Training Director de MRC International people training, ens aportarà els coneixements i tècniques claus per aconseguir ser altament efectius quan treballem a distància, tant en els nostres propis projectes com quan liderem equips de manera remota.

 

 


 

 

 

Àngel Rodríguez

Expert trainer, realitza projectes de consultoria estratègica, imparteix trainings, tallers i conferències sobre lideratge, vendes, treball en equip i comunicació.

Màster en Recursos Humans i en Dret Laboral, Scrum Master, Certificació Comportaments i Motivadors DISC i Postgrau Direcció Estratègica.
 
Acumula més de 25 anys d’experiència en les àrees de RRHH (Administració, Selecció, Formació). Ha estat director comercial i director general en empreses de el sector industrial i logístic. És expert en Negociació Internacional, especialment per als mercats Asiàtics i centre Europa.

Actualment és Director a MRC International Training.

 

 


 

 

patrocinadors

 

 


 

 

INSCRIPCIÓN

Pots reservar la teva plaça a través del següent enllaç:

 

 

 

Un cop validada la inscripció rebràs, al teu correu d’inscripció, l’enllaç per connectar-te a la sessió.

Places limitades. Un cop assolit el màxim de places es tancarà la possibilitat d’inscripció a la sessió.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic esdeveniments@aedipecatalunya.com, o per telèfon al 934 238 413.

 

 


 

 

PROGRAMA

– 6 tips per al teletreball més efectiu
– 3 errors mítics a evitar en el teletreball
– I ara … què faig?
– Torn de preguntes

 

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya