Webinar Employer Branding: com guanyar la batalla pel Talent en un món post COVID-19. 01/06/2021

 

En aquest webinar, organitzat per Aedipe Catalunya amb la col·laboració de Employer Branding Lab, descobriràs com crear una estratègia de Employer Branding per comunicar tots els beneficis de treballar en la teva empresa amb l’objectiu de perpetuar el seu èxit i poder afrontar els reptes de la nova normalitat pel que fa a l’atracció i fidelització del talent.

 

 


Employer Branding: com guanyar la batalla pel Talent en un món post COVID-19

  Data: dimarts, 1 de juny de 2021
  Horari: de 13.00 a 14.30 h.
  Sessió online

#WebinarAC

 

Cada vegada els professionals tenen més mitjans al seu abast per conèixer la idiosincràsia de qualsevol empresa, i així determinar si els interessa o no formar-ne part.

Per a qualsevol negoci és fonamental cuidar la seva imatge com a marca ocupadora, independentment de la mida i de el sector, per això cada vegada cobra més protagonisme el Employer Branding, una manera eficaç d’optimitzar la qualitat de contractació i, alhora, disminuir les despeses que es deriven de la mateixa.

 

 


 

 

patrocinadors

 

 


 

 

 

Michiel Das

Fundador d’Employer Branding Lab

Michiel Das és el fundador de Employer Branding Lab, la major comunitat de Employer Branding d’Espanya i LATAM, dedicada a acompanyar startups, pimes i multinacionals en la definició, creació i implementació d’estratègies de Employer Branding, amb l’objectiu d’atreure i fidelitzar el talent digital.

És speaker internacional i professor associat de Employer Branding i Marca Personal a EADA, EAE Business School, The Valley Digital School, Ostelea, Nucli School i la Universitat d’Alacant.

 

 


 

 

 

Marta Grau

Directora de Recursos Humans de Grup i Serveis Editorials d’Espanya

Després de vint anys a el front de departaments de RH en empreses com Citibank, Novartis o Ritz Carlton, s’incorpora a Random House Mondadori el 2002 com a Directora de RH Espanya, on ha ampliat la seva àrea de gestió en l’àmbit de les persones, i també en altres sectors clau com Serveis Editorials.

 

 


 

 

INSCRIPCIÓ

Pots reservar la teva plaça a través del següent enllaç:

 

 

 

Un cop validada la inscripció rebràs, al teu correu d’inscripció, l’enllaç per connectar-te a la sessió.

Places limitades. Un cop assolit el màxim de places es tancarà la possibilitat d’inscripció a la sessió.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic esdeveniments@aedipecatalunya.com, o per telèfon al 934 238 413.

 

 


 

 

PROGRAMA

13:00 h. Presentació de la jornada

Pere Ribes, President d’Aedipe Catalunya

13:05 h. Importància i passos de l’estratègia de Employer Branding

Michiel Das, fundador d’Employer Branding Lab

13:45 h. Experiència empresarial d’èxit

Marta Grau, Directora RH de Penguin Random House

14:00 h. Torn de preguntes

 

 

Compartir a: