Sumem esforços amb Equipos & Talento

Sumem esforços amb Equipos & Talento

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans ha signat un acord de col·laboració amb Equipos & Talento, revista especialitzada en RR.HH.

Ambdues entitats es comprometen a col·laborar en diferents actes i esdeveniments professionals de l’àrea dels Recursos Humans,  amb l’objectiu de sumar-hi esforços.

A partir de la signatura de l’acord, la capçalera cobrirà els esdeveniments organitzats per l’associació apareixent publicats en la revista en format paper, així com dedicarà especial atenció a la celebració del Fòrum RR.HH. i al Premi RR.HH. 50 Aniversari.

També farà un seguiment informatiu de cada esdeveniment. Es publicarà a l’edició digital de la revista i amb regularitat a les Newsletters. Aquestes es reenviaran als nostres associats i els continguts informatius de les mateixes podran ser publicats a la nostra web.

Des de la signatura, Equipos & Talento gaudeix d’un espai publicitari a la web d’Aedipe Catalunya, i disposa d’una plaça d’associat per a una persona del seu equip.

Equipos & Talento és una capçalera amb més de 10 anys d’història. Té l’objectiu d’atorgar un protagonisme cada vegada major a la figura dels responsables i professionals dels Recursos Humans.

Una de les finalitats més destacades és informar sobre la funció de direcció i gestió de persones en les companyies principals del país, així com dels professionals i directius que formen part d’aquesta àrea.

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya