MRC International Training i Aedipe Catalunya units per al desenvolupament dels professionals de Recursos Humans

MRC International Training i Aedipe Catalunya units per al desenvolupament dels professionals de Recursos Humans

 

MRC International Training, empresa especialitzada en el training d’equips i desenvolupament de les persones per maximitzar els seus resultats, ha renovat l’acord de col·laboració que l’uneix a Aedipe Catalunya com a partner i així seguir impulsant l’activitat de l’associació en favor dels professionals de la direcció i gestió de persones.

 

Des de 1988, MRC International Training entrena i desenvolupa a les persones que integren els equips de treball de tot tipus d’organitzacions amb l’objectiu d’optimitzar els seus resultats.

La renovació de l’acord, fruit de l’alt nivell d’entesa i col·laboració en els objectius i valors de les entitats, reforça la voluntat de MRC International Training d’estar permanentment al costat dels professionals de RH i oferir-los suport en el paper fonamental que tenen per a l’èxit de les seves organitzacions i equips.

En l’últim any, MRC International Training ja ha aportat el seu coneixement i experiència provada en el desenvolupament professional, oferint continguts i mitjans als professionals vinculats a l’associació en diverses jornades i accions organitzades per Aedipe Catalunya, que han estat valorades excel·lentment pels assistents.

Des d’Aedipe Catalunya es valora molt positivament la implicació demostrada per tot l’equip de MRC International Training i les seves aportacions per millorar el desenvolupament dels professionals i les seves relacions per maximitzar el rendiment.

 


 


MRC Intenational Training treballa en profunditat amb els professionals de les organitzacions en l’àmbit de les relacions humanes i la comunicació, desenvolupant les seves actituds, habilitats i coneixements perquè siguin més eficients i multipliquin el seu benestar.

L’eficàcia de la metodologia de MRC International Training queda manifesta en xifres: 35.000 professionals entrenats en més de 2.500 empreses, líders en els seus respectius sectors.

Unes dades que constitueixen una de les millors proves de la satisfacció dels clients de MRC International Training.

http://www.mrctraining.com/

 


 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya