Marta Ligioiz, ponent de la jornada Neurociència aplicada a la gestió de persones. 18/04/2018

Marta Ligioiz, ponent de la jornada Neurociència aplicada a la gestió de persones. 18/04/2018

 

Marta Ligioiz, metgessa, Màster Europeu d’especialitat en Neurociència, Neurobiologia del comportament i Màster Europeu de Coaching, serà la destacada ponent de la jornada sobre Neurociència que organitza Aedipe Catalunya.

 

    Fecha: dimecres 18 d’abril
    Hora: de 8.45 a 11.30 h.
    Lugar: Palau Macaya Passeig de Sant Joan, 108 · 08037 Barcelona
    Programa: descarrega en pdf

 

#JornadaAC

Marta Ligioiz ens endinsarà en l’interior dels nostres cervells i els seus circuits, generats al llarg de la vida, per descobrir algunes claus pròpies i d’equips.

La Neurociència ens aporta comprensió de les pròpies reaccions quotidianes i dels altres. Una presa de Consciència que establirà ponts d’unió. Trobada amb recursos que millorin la nostra qualitat de vida personal i col·lectiva.

La Neurociència, de manera senzilla i pràctica, es posa al servei de la vida, personal i professional, amb totes les seves complexitats i necessitats.

“Cal sacsejar enèrgicament el bosc de les neurones cerebrals adormides; és menester fer-les vibrar amb l’emoció de la novetat i infondre’ls nobles i elevades inquietuds” Ramón y Cajal.

 

 

Marta Ligioiz

LinkedIn

Metgessa, especialitat Neurociencia- Neurobiologia del comportament. Ha format part de l’equip d’estudi de malalties psicosomàtiques del Col·legi de Metges de Sevilla.

Codirectora i docent del postgrau de Neuroeducació de la UB i docent de la formació “Neurolideratge. Neurociència en la gestió de les persones” a l’Institut de Formació Contínua IL3-UB (Barcelona). Docent en el Màster de Coaching Executiu de la UAM (Madrid).

Àmbits essencials de treball: Sanitat, Educació i Empreses (equips). Tots ells essencials per a un concepte ampli i integral de salut al llarg de la nostra vida.

Neuromanagement a professionals, directius i equips. Visió empresarial on la Neurociència i Intel·ligència Emocional són claus i diferenciadores en resultats, benestar i aportació social.

Autora de quatre llibres: Curso de vuelo para constructores de sueños (edicions B), La Invitación (RBA), Neurodidactica, aprender desde, en y para la vida (Coautora al costat d’Anna Forés; Editorial UOC) i Neuromitos en Educació (Coautora; editorial Plataforma).

 

 

Jornades Aedipe Catalunya

Neurociència aplicada a la gestió de persones.

8.45 h. Recepció d’assistents

9.05 h. Presentació i benvinguda

9:15 h. Descobrir, comprendre, entrenar i generar noves vies de desenvolupament. Neurociència aplicada a la gestió de persones.

11.15 h. Torn obert de preguntes

11:30 h. Conclusions i cloenda

 

 

patrocinadors

 

 


INSCRIPCIÓ


 

ASSOCIATS

Si ets associat d’Aedipe Catalunya pots inscriure’t directament a través del següent enllaç.

Els associats tenen preferència a l’hora de reservar plaça. S’assignaran segons ordre d’inscripció.

NO ASSOCIATS

Com a no associat a Aedipe Catalunya pots sol·licitar-nos una invitació a través del formulari que trobaràs al següent enllaç.

Les invitacions es repartiran en funció de la disponibilitat.


 

 

Per assistir a l’esdeveniment cal registrar-se, indicant nom, cognoms, empresa, càrrec i dades de contacte. Les places són limitades i s’assignaran per ordre de confirmació.
L’organitzador es reserva el dret de valorar i no acceptar qualsevol registre.


 

Compartir a:

Deixar comentari

*