L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans estrena web i blog, i serà activament present a les xarxes socials

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans estrena web i blog, i serà activament present a les xarxes socials

Una aposta clara pels continguts. Així es presenta els nous web i blog de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans que renova la seva presència a internet i amplia la que ja tenia a les xarxes socials.

El nou web funciona com una plataforma per a la difusió de tota l’activitat que genera l’associació, tant pel que fa a les jornades, seminaris i actes que organitza com de les notícies de les quals n’és protagonista amb la participació i incidència en les institucions públiques i privades, amb la signatura d’acords i convenis de col·laboració, i amb l’aparició en els mitjans de comunicació.

Dissenyat com un contenidor de serveis per als associats/des, el web disposa de l’espai Continguts RR.HH. al qual s’hi accedeix des del menú superior. Aquest servei només està disponible pels socis/es a través de l’accés a l’àrea de socis.

Per tal d’accedir-hi cal omplir els camps Usuari i Contrasenya . Un cop dins, el soci/a pot actualitzar el seu perfil d’usuari i trobar tots els continguts en matèria de recursos humans a la seva disposició.

Els socis anteriors a l’estrena d’aquest web teniu com a nom d’usuari el vostre número d’associat. El número d’associat té quatre xifres, però el número 0 (zero) inicial no s’ha d’escriure. La contrasenya és la de sempre.

Una altra de les novetats importants és l’enregistrament en vídeo de les activitats així com les entrevistes amb experts sobre les temàtiques d’actualitat que poden ser d’interès pels associats/ades. Progressivament estaran disponibles al canal YouTube de l’associació.

Especialment rellevant serà la nostra presència a les xarxes socials, no només amb la publicació de vídeos sinó també a través de Twitter i LinkedIn. Et demanem que te’n facis seguidor i/o subscriptor si encara no n’ets i ens ajudis a la difusió de tot allò que publiquem fent-ne retweets i compartint a LinkedIn.

Ara que ja n’estàs al cas no deixis de visitar regularment el web i el blog de la teva associació. És la millor manera de mantenir-te al dia de tot el que s’hi cou. Però si estàs molt enfeinat/da no pateixis: mensualment et farem arribar el nou butlletí digital de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans,  Et posem al dia. A més, tots els butlletins enviats estaran penjats al web perquè els puguis consultar quan vulguis. Els trobaràs  a la pestanya Butlletins, dins l’espai Comunicació del menú superior.

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya