La motivació dels treballadors: el gran desafiament

La motivació dels treballadors: el gran desafiament

El passat 25 de juny, l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans i EF Education First celebràvem la jornada sobre La motivació ¿Responsabilitat de l’empleat o del cap?, al Palau Macaya.

La motivació dels empleats per sol·licitar, realitzar i finalitzar una formació és un gran desafiament per a tots els Responsables de RR.HH. i de formació.

En aquesta jornada de 2 hores, estructurada en 3 ponències, volíem donar compte dels obstacles als quals s’enfronten unes empreses, així com de les solucions a què van arribar altres empreses, aconseguint un compromís més gran per part dels seus empleats.

Alguns dels punts destacats de la jornada i que van generar més interès entre els assistents van ser:

  • Els resultats de l’enquesta internacional a 1000 responsables de formació presentat per Education First.
  • El testimoni d’Altran Espanya sobre un canvi més gran que han fet en el pla formatiu fa 3 anys, les dificultats a què es van enfrontar en el primer any i com van aconseguir superar-per aconseguir les seves metes.
  • El punt de vista i les recomanacions d’una experta sobre l’evolució dels factors de motivació i com els departaments de recursos humans s’han d’adaptar a aquest canvi.

A través d’aquest tipus de reflexions, l’objectiu d’EF Education First és compartir amb les empreses el fet que una formació de qualitat pot tenir èxit a condició de que sigui recolzada per una combinació òptima de factors i per tècniques de motivació, les quals no poden ser ignorades per l’ocupador.

Es tracta d’entendre com la societat està canviant, però, també, la cultura de l’empresa, la cultura del país on es troben els empleats, les expectatives individuals i els objectius estratègics de l’empresa.

De tot això es desprèn, com a conclusió, la necessitat d’adaptar les estratègies de motivació d’una forma dinàmica al llarg del cicle de formació, en coherència amb les noves expectatives de la nostra societat.

Tots els vídeos d’aquesta jornada al nostre canal de YouTube.

PLAY

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya