ALUMNI DO. Sessió 1 | INTERVISIÓ amb el Prof. Itamar Rogovsky

ALUMNI DO. Sessió 1 | INTERVISIÓ amb el Prof. Itamar Rogovsky

El passat 18 de juny va tenir lloc a la seu de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans la primera activitat oficial de la comunitat “Alumni DO”.

La comunitat està composta per 13 “camadas” formades pel Prof. Itamar Rogovsky a Aedipe des de l’any 2001, en el marc del Seminari Internacional en Desenvolupament Organitzacional & Consultoria de Processos.

Aquesta primera activitat va ser conduïda pel propi Prof. Rogovsky i per Edita Olaizola, membre de la Comissió DO d’Aedipe:

Es va aprofitar l’inici d’aquesta primera trobada per preguntar al grup assistent per les seves inquietuds o dilemes personals concrets en relació al Desenvolupament Organitzacional i a la Consultoria de Processos.

En base a totes les respostes recollides, la idea és que un grup de voluntaris (creat en aquesta mateixa sessió) tracti d’esbossar un primer programa o calendari anual de les activitats de la comunitat. El vehicle que transportarà aquestes temàtiques serà variat i dependrà de cada trobada (intervisions, workshops, conferències, debats…).

En aquesta primera, “l’excusa” per a la reflexió conjunta va ser una “Sessió de’Intervisió Grupal” on es va exposar un cas real de consultoria, al voltant del qual van girar la resta d’aportacions de la quinzena de alumni que va assistir a la sessió.

El mateix Prof. Itamar Rogovsky va clausurar la supervisió del cas i de la jornada, animant a la dinamització i a la continuïtat d’aquestes trobades Alumni DO, que no pretenen altra cosa que perpetuar, promoure, compartir i generar coneixement en l’art del Desenvolupament Organitzacional ( DO). Per a això, ell mateix es va oferir desinteressadament a participar activament del grup.

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya