Foro Aedipe Catalunya 2020. La transformació que ve. 11/06/2020

Foro Aedipe Catalunya 2020. La transformació que ve. 11/06/2020

 

A la segona sessió del Foro Virtual Aedipe Catalunya comptarem amb la presència de Genís Roca, especialista en cultura digital i processos de transformació, qui analitzarà sobre fins a quin punt és cert que la pandèmia aconseguirà transformar les organitzacions.

 


  La transformació que ve

  Fecha: dijous 11 de juny de 2020
  Horario: de 13.00 a 14.00 h.
  Sessió online

#ForoAC      #WebinarAC

 

Aedipe Catalunya s’adapta a la situació actual i organitza el seu Fòrum anual de forma virtual. Per a la convocatòria d’aquest any hem preparat un programa dividit en 4 jornades en què reflexionarem sobre la situació que ens trobarem a les empreses una vegada sortim de la part més fosca de l’actual crisi i els canvis que es produiran en la manera de dirigir .

Per a això, abordarem com liderar de persones en l’era post COVID-19 des de 4 enfocaments: el lideratge que ve, la transformació que ve, la innovació que ve i els reptes que vénen.

 

 

patrocinadors

 

 


 

 


Genís Roca

Especialista en cultura digital i processos de transformació, és arqueòleg de formació, membre de juntes i consells assessors tant de l’administració com del tercer sector i el món privat, i té activitat continuada en universitats i diferents mitjans de comunicació.

Ha estat director general d’Infonomia i gerent de les iniciatives a Internet de la Universitat Oberta de Catalunya, on també va ser adjunt de la gerència, responsable de serveis universitaris i director d’informàtica corporativa.

És fundador i president de RocaSalvatella, una empresa de consultoria amb activitat a diferents països.

 

 


 

 


La innovació que ve
amb Andreu Veà

Dimarts, 16 de juny de 2020
de 13.00 a 14.00 h.
Sessió online

 

 


 

 


Els reptes que venen
amb Xavier Marcet

Dijous, 18 de juny de 2020
de 13.00 a 14.00 h.
Sessió online

 

 


 

 

INSCRIPCIÓN

Pots reservar la teva plaça en qualsevol d’aquestes sessions a través del següent enllaç:

 

 

 

Un cop validada la inscripció rebràs, al teu correu d’inscripció, els enllaços per connectar-te a cadascuna de les sessions. Places limitades. Un cop assolit el màxim de places es tancarà la possibilitat d’inscripció a la sessió. Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic esdeveniments@aedipecatalunya.com o de el telèfon 934 238 413.

 

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya