Foro Aedipe Catalunya 2020. La innovació que ve. 16/06/2020

Foro Aedipe Catalunya 2020. La innovació que ve. 16/06/2020

 

A la tercera sessió del Fòrum Virtual Aedipe Catalunya comptarem amb la presència d’Andreu Veà, pioner d’Internet i prestigiós emprenedor en el sector de les telecomunicacions, que abordarà les claus de la innovació en l’era post COVID-19.

 


  La innovació que ve

  Fecha: dimarts 16 de juny de 2020
  Horario: de 13.00 a 14.00 h.
  Sessió online

#ForoAC      #WebinarAC

 

Aedipe Catalunya s’adapta a la situació actual i organitza el seu Fòrum anual de forma virtual. Per a la convocatòria d’aquest any hem preparat un programa dividit en 4 jornades en què reflexionarem sobre la situació que ens trobarem a les empreses una vegada sortim de la part més fosca de l’actual crisi i els canvis que es produiran en la manera de dirigir .

Per a això, abordarem com liderar de persones en l’era post COVID-19 des de 4 enfocaments: el lideratge que ve, la transformació que ve, la innovació que ve i els reptes que vénen.

 

 

patrocinadors

 

 


 

 

Andreu Veà

Doctor enginyer en Telecomunicacions (especialitat Internet) i enginyer superior en Electrònica, Màster en Gestió de Tecnologies de la Informació i Màster en Tractament Digital del Senyal i la Informació.

És un pioner d’Internet, emprenedor en el sector de les telecomunicacions i va ser president de el capítol espanyol de la Internet Society. Ha estat elegit únic membre europeu de l’Internet Hall of Fame (advisory board).

Va ser nomenat pels estats de la UE Digital Champion for Spain a finals de 2014 per ajudar les administracions, empreses i ciutadans a digitalitzar.

Actualment contribueix a el llançament i la implantació d’empreses espanyoles de base tecnològica a Silicon Valley (Califòrnia) i lidera la Interesting People community, un grup de professionals de diverses especialitats que comparteixen l’interès per la innovació.

Durant la pandèmia del COVID-19 ha impulsat COVIDwarriors com una iniciativa oberta aglutinadora de tota mena d’iniciatives de la societat civil per pal·liar els efectes de la pandèmia.

 

 


 

 


Els reptes que venen
amb Xavier Marcet

Dijous, 18 de juny de 2020
de 13.00 a 14.00 h.
Sessió online

 

 


 

 

INSCRIPCIÓN

Pots reservar la teva plaça en qualsevol d’aquestes sessions a través del següent enllaç:

 

 

 

Un cop validada la inscripció rebràs, al teu correu d’inscripció, els enllaços per connectar-te a cadascuna de les sessions. Places limitades. Un cop assolit el màxim de places es tancarà la possibilitat d’inscripció a la sessió. Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic esdeveniments@aedipecatalunya.com o de el telèfon 934 238 413.

 

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya