Foro Aedipe Catalunya 2020. Els reptes que venen. 18/06/2020

Foro Aedipe Catalunya 2020. Els reptes que venen. 18/06/2020

 

En l’última sessió del Fòrum Virtual Aedipe Catalunya comptarem amb la presència de Xavier Marcet, expert en estratègia, innovació i transformació, i President de Lead To Change, qui ens farà reflexionar sobre els reptes de gestionar persones després de la crisi del COVID-19.

 


  Els reptes que venen

  Fecha: dijous 18 de juny de 2020
  Horario: de 13.00 a 14.00 h.
  Sessió online

#ForoAC      #WebinarAC

 

Aedipe Catalunya s’adapta a la situació actual i organitza el seu Fòrum anual de forma virtual. Per a la convocatòria d’aquest any hem preparat un programa dividit en 4 jornades en què reflexionarem sobre la situació que ens trobarem a les empreses una vegada sortim de la part més fosca de l’actual crisi i els canvis que es produiran en la manera de dirigir .

Per a això, abordarem com liderar de persones en l’era post COVID-19 des de 4 enfocaments: el lideratge que ve, la transformació que ve, la innovació que ve i els reptes que vénen.

 

 

patrocinadors

 

 


 

 


Xavier Marcet

Expert en cultura, estratègia, innovació i emprenedoria corporativa, ha desenvolupat la seva àmplia carrera com a consultor en més d’una dotzena de països.

És President de Lead To Change, des d’on ajuda a les empreses a desplegar models d’innovació estratègica orientats a resultats i a desenvolupar els seus projectes d’innovació i emprenedoria corporativa.

També és cofundador de 8 Wires, start up dedicada a establir ponts entre el Big Data i el Management de les organitzacions, i membre de l’equip fundacional de Worldcoo, una start up d’economia social.

Des de l’any 2002 ha dirigit i treballat en nombrosos projectes amb empreses com HP, Sony, Repsol, Agbar, Seat, Banesto, Telefónica, La Caixa, Laboratoris Esteve; i administracions com els governs d’Espanya o Xile, la Generalitat de Catalunya, la Xunta de Galícia o l’Ajuntament de Barcelona.

Actualment també és president de la Barcelona Drucker Society, President del Patronat de Gestió de l’Escola de Negocis EUNCET, i President de l’Institut d’Arquitectura Avançada.

Ha publicat diversos llibres, entre els quals destaquen Coses que aprenem després, Innovació Pública i Esquivar la Mediocritat.

 

 


 

 

INSCRIPCIÓN

Pots reservar la teva plaça en qualsevol d’aquestes sessions a través del següent enllaç:

 

 

 

Un cop validada la inscripció rebràs, al teu correu d’inscripció, els enllaços per connectar-te a cadascuna de les sessions. Places limitades. Un cop assolit el màxim de places es tancarà la possibilitat d’inscripció a la sessió. Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic esdeveniments@aedipecatalunya.com o de el telèfon 934 238 413.

 

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya