Foro Aedipe Catalunya 2020. El lideratge que ve. 09/06/2020

Foro Aedipe Catalunya 2020. El lideratge que ve. 09/06/2020

 

En la sessió que obre el Fòrum Virtual Aedipe Catalunya comptarem amb la presència de Marcos Urarte, prestigiós especialista en direcció d’empreses, models de gestió i lideratge, que ens parlarà del lideratge que ve.

 


  El lideratge que ve

  Fecha: dimarts 9 de juny de 2020
  Horario: de 13.00 a 14.00 h.
  Sessió online

#ForoAC      #WebinarAC

 

Aedipe Catalunya s’adapta a la situació actual i organitza el seu Fòrum anual de forma virtual. Per a la convocatòria d’aquest any hem preparat un programa dividit en 4 jornades en què reflexionarem sobre la situació que ens trobarem a les empreses una vegada sortim de la part més fosca de l’actual crisi i els canvis que es produiran en la manera de dirigir .

Per a això, abordarem com liderar de persones en l’era post COVID-19 des de 4 enfocaments: el lideratge que ve, la transformació que ve, la innovació que ve i els reptes que vénen.

 

 

patrocinadors

 

 


 

 

 


Marcos Urarte

Segons un estudi publicat per Harvard, “El professor Urarte en els seus últims estudis aporta una sèrie de les idees més noves, fresques i disruptives sobre el món de les empreses, dels últims cinc anys, el que el converteix en un referent imprescindible per entendre el que està passant i passarà “.

Marcos Urarte és enginyer industrial per la UPC i enginyer de sistemes per la Universitat de Fujitsu Limited a Tòquio (Japó). Programa de Direcció per IESE i diplomat en Control de Gestió per ESADE.

Forma part de la prestigiosa HAC Leadership & Management de New York, a la banda de Barack Obama, Ndaba Mandela, Ray Cazorla i Kathleen Kennedy, entre altres persones de referència.

És professor a les principals escoles de negoci i professor convidat de l’Massachusetts Institute of Technology (MIT), i de la Universitat Nacional de Singapur (NUS) entre altres destacades universitats d’arreu del món. A més de col·laborador acadèmic de prestigioses organitzacions, com el “International Center for Leadership Development” o el “Corporate Leadership Campus”.

Ha publicat en les més prestigioses publicacions, com la Harvard Business Review i és conferenciant habitual en els més prestigiosos esdeveniments i congressos.

Participa, com a conseller independent, en diversos consells d’administració i Assessors de prestigioses companyies. Pertany a el Grup de Reflexió Estratègica de l’Estat Major de la Defensa i a la Comissió de Prospectiva Estratègica de l’Institut d’Estudis Estratègics d’Espanya (IEEE), i és col·laborador de l’Banc Mundial i del Banc de Desenvolupament d’Amèrica Llatina (CAF).

 

 


 

 


La transformació que ve
amb Genís Roca

Dijous, 11 de juny de 2020
de 13.00 a 14.00 h.
Sessió online

 

 


 

 


La innovació que ve
amb Andreu Veà

Dimarts, 16 de juny de 2020
de 13.00 a 14.00 h.
Sessió online

 

 


 

 


Els reptes que venen
amb Xavier Marcet

Dijous, 18 de juny de 2020
de 13.00 a 14.00 h.
Sessió online

 

 


 

 

INSCRIPCIÓN

Pots reservar la teva plaça en qualsevol d’aquestes sessions a través del següent enllaç:

 

 

 

Un cop validada la inscripció rebràs, al teu correu d’inscripció, els enllaços per connectar-te a cadascuna de les sessions. Places limitades. Un cop assolit el màxim de places es tancarà la possibilitat d’inscripció a la sessió. Per a més informació, pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic esdeveniments@aedipecatalunya.com o de el telèfon 934 238 413.

 

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya