Experiències professionals de la jornada Intel·ligència intercultural per a l’èxit dels teus equips i negocis internacionals. 19/03/2019

 

Les expertes en gestió de projectes internacionals Pollyanna Nethersole, Deepti Golani i Yumiko Saito complementaran amb la seva experiència l’exposició de la Isabel Martínez-Cosentino, fundadora y CEO de Cross-Cultural Solutions, en la jornada sobre intel·ligència intercultural.

 

    Data: dimarts 19 de març de 2019
    Hora: de 9.15 a 11.30 h.
    Lloc: Palau Macaya Passeig de Sant Joan, 108 · 08037 Barcelona

 

#JornadaAC

Un líder ha d’estar capacitat per gestionar les relacions interculturals i adaptar-se a contextos culturals diferents, no només entenent als altres i fent-entendre, sinó comprenent també la manera adequada de col·laborar amb persones de cultures diferents.

 

 

Pollyanna Nethersole

Pollyanna és llicenciada per la Universitat de Londres i formada en el servei diplomàtic pel Ministeri d’Afers Exteriors Britànic, és experta en Comunicació per al lideratge.

Professionalment treballa amb empreses de tots els sectors i ofereix sessions de coaching en temes de comunicació a professionals de diferents àmbits, per ajudar-los a assolir els seus objectius professionals mitjançant l’impacte positiu de la seva comunicació.

Pollyanna té més de 20 anys d’experiència en negocis globals i ha viscut i treballat a Àsia, Amèrica Llatina i Europa.

La comunicació intercultural sempre ha estat un factor clau en el seu èxit professional. Ha utilitzat aquest recurs en diferents escenaris: com a facilitadora de gestió del canvi en el sud-est asiàtic treballant per Unilever, com negociadora amb les autoritats penitenciàries espanyoles des del seu càrrec de Vice Cònsol Britànic a Barcelona, ​​o com a directora de Carreres professionals a ESADE Business School, fent-se càrrec de la formació professional de centenars d’executius i estudiants així com Directora de Carreres Professionals en BSM, Business School de la Universitat Pompeu Fabra.

 

 

Deepti Golani

Deepti és ‘Indian Business Protocol & Intercultural Trainer’. Les seves especialitats són el protocol social i dels negocis a l’Índia, matemàtiques vèdiques, turisme espanyol i Indi i workshops de cultura Índia. És diplomada en Història, Economia i Literatura Anglesa per la Universitat de Rajasthan amb postgrau en economia per la mateixa universitat.

Compta amb més de 15 anys d’experiència gestionant projectes a Espanya per a empreses, institucions i fundacions així com per a escoles en l’àmbit de la interculturalitat. Com a coach prepara a executius que treballaran a l’Índia o amb l’Índia proporcionant-suficients coneixements i eines per desenvolupar la seva activitat empresarial amb èxit. Per això facilita en els seus workshops pautes de protocol social i de business mitjançant casos pràctics i ‘role-play’.

També ofereix mateixos serveis a les empreses de l’Índia i als executius Hindús que treballen amb Espanya fent workshops sobre ‘Spanish business & working culture’.

Al llarg d’aquests anys la seva experiència l’ha portat a treballar per a empreses nacionals i internacionals de diversos sectors com tèxtil, construcció, automoció i informàtica. Així mateix en l’àmbit d’institucions ha donat formació a personal sanitari, a personal de l’Institut de Seguretat de Catalunya i a tècnics de l’Ajuntament de Barcelona. Col·labora com a ‘Guest-Speaker’ en diferents universitats públiques i privades.

Deepti compagina la seva carrera professional amb la docència com a educadora a través de Casa Àsia i com a freelance fent workshops de cultura Índia, matemàtiques vèdiques i sobre situació de la dona a l’Índia a través de la història i el seu panorama actual i gestiona intercanvi entre escoles de Barcelona i de l’Índia a través dels contes populars.

 

 

Yumiko Saito

Llicenciada en comunicació i periodisme a la Universitat Nihon, al Japó, Yumiko té una experiència professional de 7 anys com a editora / entrevistadora en diferents editorials. Com a consultora externa col·labora amb diferents departaments de màrqueting per a campanyes de productes en diverses empreses japoneses.

Des de la seva arribada a Barcelona el 2005, es dedica a la construcció de ponts entre el Japó i els països europeus, aportant la seva experiència en comunicació intercultural per a una millor comprensió de l’educació, la filosofia, l’art, el llenguatge, els valors i els costums , o les negociacions.

També treballa com a intèrpret en congressos, fires i reunions de negocis, tant en el camp del turisme com en el sector empresarial. Col·labora amb diferents entitats, públiques i privades, actuant com a professora de cultura japonesa.

Des de l’any 2016 treballa com a consultora internacional.

 

 

patrocinadors

 

 


INSCRIPCIÓ


 

ASSOCIATS

Si ets associat d’Aedipe Catalunya pots inscriure’t directament a través del següent enllaç.

Els associats tenen preferència a l’hora de reservar plaça. S’assignaran segons ordre d’inscripció.

NO ASSOCIATS

Com a no associat a Aedipe Catalunya pots sol·licitar-nos una invitació a través del formulari que trobaràs al següent enllaç.

Les invitacions es repartiran en funció de la disponibilitat.


 

 

Per assistir a l’esdeveniment cal registrar-se, indicant nom, cognoms, empresa, càrrec i dades de contacte. Les places són limitades i s’assignaran per ordre de confirmació.
L’organitzador es reserva el dret de valorar i no acceptar qualsevol registre.


 

 

PROGRAMA

09:15 h. Recepció i registre

09:40 h. Presentació de la jornada

    Pere Ribes, president d’Aedipe Catalunya

09:45 h. La maleta de les ments globals. Intel·ligència intercultural per a l’èxit dels teus equips i negocis internacionals

    Isabel Martínez-Cosentino, fundadora i CEO de Cross Cultural Solutions i experta en intel·ligència intercultural

10:45 h. Experiències empresarials

11:30 h. Cafè networking

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly