Barómetre sobre el present i futur de les pensions a l’empresa

 

La sostenibilitat i grau de cobertura de les pensions públiques en el futur és una de les qüestions que més preocupa la societat actualment. Aquest debat obre la possible necessitat de complementar aquestes prestacions de la Seguretat Social amb sistemes de previsió social promoguts per les empreses i amb l’estalvi individual.

 

En aquest context, moltes empreses s’han incorporat o estan treballant en incorporar en la seva proposta de valor diferents iniciatives per comunicar, sensibilitzar, instrumentar, i fins i tot finançar, instruments de previsió social complementària per fomentar l’estalvi a llarg termini.

Des d’Aedipe Catalunya volem conèixer com afronten aquesta problemàtica les nostres empreses associades. Per a això, estem elaborant aquest estudi, en col·laboració amb la consultora Compensa Capital Humano, amb la informació que ens faciliteu mitjançant l’emplenament d’un breu qüestionari que adjuntem.

Per això, et convidem a participar en aquest estudi que publicarem i posarem al teu abast a la seva finalització.

Si no ets la persona responsable d’aquesta informació a la teva empresa, t’agrairíem que reenviïs aquest correu a qui consideris que pugui donar resposta.

Pots accedir-hi mitjançant el botó inferior, o si ho prefereixes, mitjançant el codi QR.


 

Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly