Aula Virtual Implementa la teva estratègia de Employer Branding en 6 passos. 29/06, 30/06 i 07/07. Reserva la teva plaça

Aula Virtual Implementa la teva estratègia de Employer Branding en 6 passos. 29/06, 30/06 i 07/07. Reserva la teva plaça

 

Amb la creixent importància de la gestió de l’Employer Branding, Aedipe Catalunya organitza, amb la col·laboració d’Employer Branding Lab, una nova formació per abordar la implementació d’una estratègia efectiva de marca d’empresa que ajudi a l’atracció i retenció del talent.

 

Els canvis digitals, culturals i demogràfics estan transformant l’estratègia d’atracció de talent, amb una major transparència a l’hora de contractar futurs treballadors i divulgar informació sobre com és treballar en la mateixa empresa. Així, la nostra imatge pública com a empresa guanya cada vegada més importància, a l’ésser la principal font d’informació en la qual els altres basen la seva opinió sobre nosaltres.

Aquestes tendències globals han portat a moltes empreses a crear estratègies de Employer Branding enfocades a la creació d’una imatge de ocupador atractiu, d’acord amb els valors de l’empresa, per atreure i fidelitzar els empleats que millor s’adapten a la seva cultura.

Per a la creació d’una estratègia de Employer Branding reeixida és primordial conèixer les percepcions de tots els stakeholders sobre l’empresa. Això ens permetrà avaluar la imatge de l’empresa i, posteriorment, tant dins com fora d’ella, promoure la Employer Value Proposition (EVP), o les raons que converteixen l’empresa en diferent i desitjable.

Les empreses que han sabut crear una atractiva marca ocupadora tindran un avantatge competitiu comparada amb la competència, sobretot pel seu enfocament en el capital humà com a font de motivació principal.

 

 

 

Dates i horaris:
Dimarts, 29 de juny de 9.00 a 13.30 h.
Dimecres, 30 de juny de 9.00 a 13.30 h.

Tutoria grupal:
Dimecres, 7 de juliol de 9.00 a 10.30 h.

Format: online

Hores lectives: 8 hores + 1,5 hores de tutoria
Grup amb places limitades

Programa: descárgate el programa en pdf

 

 

 

 A qui va dirigit

 

• Directors / es de RRHH d’empreses mitjanes a grans i responsables de la gestió de persones que volen entendre com funciona el Employer Branding com a acció estratègica per atreure i fidelitzar el talent.
• Comandaments intermedis i responsables funcionals dins de l’àrea de RRHH que requereixin liderar l’estratègia de Employer Branding de la seva companyia.
• Directius i gerents d’altres àrees vinculats professionalment a la gestió de la Marca ocupadora d’una companyia (Màrqueting, Comunicació, RRPP, etc.)

 Objetius

 

El principal objectiu de l’programa és capacitar els participants perquè adquireixin aptituds i actituds estratègiques en la gestió de la Marca ocupadora, i puguin aplicar-les a la realitat de la seva organització.

Els objectius específics que treballarem en aquest programa són:

• Adquirir coneixements bàsics de Màrqueting, entendre la importància de l’Employer Branding dins de Recursos Humans, així com de procediments a través de casos pràctics i millors pràctiques.
• Aprendre a connectar la funció de l’Employer Branding a l’empresa i la seva integració com una responsabilitat clau dins el sistema organitzatiu de la mateixa, centrant-se en els objectius i estratègies de cada empresa en particular.
• Entendre la importància de l’Employer Branding i la seva relació amb el futur mercat laboral.
• Dissenyar una estratègia de Employer Branding i avaluar el procés en totes les seves fases des del punt de l’empresa com a ocupador atractiu (des d’un punt de vista estratègic).
• Conèixer els principals canals de comunicació i les eines més eficaces per fer arribar l’estratègia de Employer Branding als diferents stakeholders d’una empresa des del punt de vista de Recursos Humans.

 Metodologia

 

El programa es desenvoluparà compaginant presentacions, la lectura de material i el visionat de vídeos. D’altra banda, tot el contingut de el programa s’aplicarà a una empresa de lliure elecció de cada participant, a través de diverses activitats pràctiques.

 Programa

 

Dimarts 29 de juny

Per què el Employer Branding?
– Definició, història i fonaments de l’Employer Branding
– De l’Corporate Branding a l’Employer Branding
– El lloc de l’Employer Branding dins de l’empresa

Estratègia de Employer Branding – part 1
– Fases en l’Estratègia de l’Ocupador Reeixit
– Pas 1: Anàlisi intern i extern
– Pas 2: Objectius i KPIs

Dimecres, 30 de juny

Estratègia de Employer Branding – part 2
– Pas 3: Employer Value Proposition (EVP), també conegut com la Proposta de Valor cap al Empleat (PVE)
– Pas 4: Canals de comunicació
– Pas 5: Campanyes de promoció interna i externa
– Pas 6: Monitorització dels resultats

Accions de Employer Branding
– Exemples accions externes: atracció i reclutament
– Exemples accions internes: fidelització de l’talent

Eines per a una reeixida implementació de l’Employer Branding
– Gestió de continguts
– Anàlisi i reporting

Dimecres, 7 de juliol

– Tutoria grupal
Resolució de preguntes i dubtes

 

 Resultats esperats

 

• Conèixer quins són els elements clau de canvi que afecten la gestió de talent a les organitzacions, i quines conseqüències s’estan generant pel que fa a la definició i implementació de polítiques de desenvolupament de persones.
• Saber quins són els passos a seguir per crear una reeixida estratègia de Employer Branding.
• Aplicar l’estratègia de Employer Branding a una empresa de lliure elecció, a través de diverses activitats pràctiques.

 

 Expert

 

 

Michiel Das 

Fundador d’Employer Branding Lab

Expert en Employer Branding i Màrqueting Digital, acompanya startups, pimes i multinacionals en la definició, creació i implementació d’estratègies de Employer Branding.

És speaker internacional i professor associat de Employer Branding, posicionament web i Marca Personal en diverses escoles de negoci.

Michiel Das és Màster en Gestió d’Empreses amb especialització en Màrqueting i Relacions Públiques per la Universitat de KU Leuven (Bèlgica), i Bachelor en Ciències de la Comunicació amb especialització en Comunication Management per la Universitat de KU Leuven (Bèlgica) i intercanvi amb la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

 Inscripció

 

 

 

Places limitades. La reserva de plaça es realitzarà per estricte ordre de recepció completa de la documentació requerida.

La quota d’Inscripció és de:

  • Asociados……………………….. 260 € + 21% IVA
  • No Asociados…………………… 360 € + 21% IVA

 

 

Compartir a:

Deixar comentari

*