Acord de col·laboració amb Antràs, experts en Dret Laboral i de la Seguretat Social

Acord de col·laboració amb Antràs, experts en Dret Laboral i de la Seguretat Social

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans ha signat un acord de col·laboració amb Antràs, despatx d’advocats especialitzat en Dret Laboral i de la Seguretat Social.

L’acord suposa l’adhesió del bufet a Aedipe Catalunya com a Empresa Associada, per tal de col·laborar en l’àmbit dels Recursos Humans, en concret del Dret Laboral. Un dels punts rellevants de l’acord és l’organització de jornades sobre els canvis destacats que es produeixin en la legislació social vigent.

Un altre dels punts és l’accés a les informacions que sobre Dret Laboral publica mensualment Antràs, Advocats Associats (newsletters, articles, estudis d’investigació, etc.). L’acord també contempla la possibilitat de realitzar estudis d’investigació d’interès compartit entre ambdues organitzacions.

Ara mateix, ja pots gaudir a la web, de l’espai d’Actualitat Jurídic-Social en què hi anirem publicant les últimes novetats que es produeixin en aquest camp, amb la visió d’Antràs al respecte.

Antràs és un despatx d’advocats amb seu a Barcelona, exclusivament dedicat al Dret Laboral i de la Seguretat Social. El bufet està integrat per 12 advocats, la majoria d’ells amb més de 15 anys d’experiència.

Visita l’espai Actualitat Jurídic-Social ARA!

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya