Aula Virtual SCRUM per a l’èxit del treball col·laboratiu. Inscripció oberta

Aula Virtual SCRUM per a l’èxit del treball col·laboratiu. Inscripció oberta

 

Aedipe Catalunya, en col·laboració amb ActioGlobal, organitza aquest seminari dirigit a aprendre com implementar Scrum perquè els equips puguin organitzar-se amb facilitat, presencialment o en remot, definint les seves rutines, projectes i aconseguint metes a través d’una comunicació oberta i una implementació àgil que fomenta la innovació i el lliurament de valor a client.

 

Els equips han d’assumir l’actual entorn de treball complex, canviant, competitiu… i acceptar el desafiament d’aquesta realitat que demanda noves estructures i noves formes de col·laboració.

Scrum és una metodologia de treball que consisteix en l’aplicació continuada d’una sèrie de bones pràctiques per treballar en equip de forma col·laborativa i obtenir el millor resultat possible d’un projecte.

Scrum ens proporciona un marc de treball d’alt rendiment, amb equips autoorganitzats, multifuncionals, capaços de treballar de forma flexible, autònoma i eficaç, per assolir els objectius empresarials i seguir creixent.

 

 

Data: dimecres 20 i dijous 21 de gener de 2021
Horari: de 9.00 a 13.00 h.

Format: online
Plataforma: Zoom

Hores lectives: 7 hores
Grup amb places limitades

Programa: descárgate el programa en pdf

 

 

 

 A qui va dirigit

 

Exclusiu a mànagers o líders d’equips que vulguin millorar la sincronització, efectivitat, agilitat i eficiència de treball en els seus equips.

 Objetius

 

Alinear els equips mitjançant SCRUM, entenent les seves pràctiques, rols, artefactes i dinàmiques perquè puguin autoorganitzar, millorant la seva col·laboració, comunicació, efectivitat i lliurament de valor contínua en entorns presencials, remots o híbrids.

 Metodologia

 

La metodologia està basada en un aprenentatge actiu dels participants, amb el qual poden adquirir experiència per aplicar en la seva pròpia organització els conceptes abordats en la sessió.

 Programa

 

Dimecres, 20 de gener de 2021

APRENDRÀS:

1. Principis Agile aplicats a eines d’autoorganització.
2. Scrum com a model de col·laboració i co-creació d’equips multidisciplinaris.
3. Rols i responsabilitats (product owner, scrum màster, equip …)
4. Artefactes d’el model.

APLICARÀS:

– Gestió utilitzant models Agile: backlog, Refinement, Sprint Planning i retrospectives.
– Estimació i refinament de tasques a executar

Dijous, 21 de gener de 2021

APRENDRÀS:

5. La gestió de l’esprint: dinàmiques i rutines de treball.
6. L’ús de la retrospectiva per integrar cada persona en un equip d’alt rendiment.
7. Personalització de el model.
8. Relació entre els models d’execució i els models d’innovació.

APLICARÀS:

– Rutines d’Alineament i col·laboració diàries i setmanals.
– Connexió amb els objectius estratègics definits en OKRs.

 

 Expert

 

 

 

 

Màrius Gil Mendoza

Màrius Gil està especialitzat en la transformació empresarial a través de les millors pràctiques de Agile, Lean, Organitzacions Exponencials, Design Thinking i Innovation Sprints. És director d’operacions en ACTIOGLOBAL, a més de docent en programes de postgrau i màster a La Salle.

Ha acompanyat a més de 150 organitzacions en transformacions Agile i en el desenvolupament de sistemes Lean Enterprise, millorant l’autoorganització, la cohesió d’equips i els processos de negoci, perquè cadascuna pugui lliurar cada vegada més valor als seus clients. La seva experiència engloba empreses de tots els sectors com Heineken, Danone, Faurecia, Mercedes-Benz, Adevinta, Adam Foods, DKV, Desigual, Pepsico, Angelini Farmacèutica, Mango o Novartis entre d’altres.

És autor de diversos llibres adreçats a la difusió de la millora contínua, entre ells Cultura Lean. Publica periòdicament articles relacionats amb la millora de processos en revistes especialitzades i ha participat com a special guest en l’última edició de la CAS (Conferència Agile Spain).

 Inscripción

 

 

 

Places limitades. La reserva de plaça es realitzarà per estricte ordre de recepció completa de la documentació requerida.

La quota d’Inscripció és de:

  • Asociados……………………….. 260 € + 21% IVA
  • No Asociados…………………… 360 € + 21% IVA

 

 

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya