INFORMACIÓ LEGAL

En compliment del que estableix la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, t’informem de les dades identificatives de l’organització propietària d’aquest Website:

Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans .
G64513856
C/ Balmes, 129 bis 4-2
08008 Barcelona
934 238 413
administracio@aedipectalunya.com

Associació inscrita en la secció 1a del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’usuari és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà del mateix.

Mitjançant la nostra pàgina Web oferim informació sobre l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, les nostres activitats, avantatges, serveis als associats, fòrums, ofertes de treball, acords amb proveïdors i patrocinadors, així com diversos continguts relatius als recursos humans, sense que això suposi relació professional, mercantil ni laboral alguna amb l’usuari.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra web i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

DRETS D’AUTOR

Tots els continguts, textos i imatges presents a la nostra pàgina Web són propietat de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, i necessita autorització expressa de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los i especialment comercialitzar-los, o fer ús de qualsevol dret pertanyent al seu titular.

En el cas que qualsevol persona consideri que en la present pàgina web s’estan vulnerant qualsevol norma referent als drets de propietat intel·lectual i industrial o altres drets, preguem que ens ho notifiqui amb l’objectiu de restablir l’ordre pertorbat, si és que es s’ha produït.

CONDICIONS D’ACCÉS

L’accés a la nostra pàgina web és gratuït i no requereix prèvia subscripció o registre. No obstant això, per a la utilització de determinats serveis o continguts per als associats, cal disposar d’un codi d’usuari i una contrasenya.

L’usuari ha d’accedir a la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’Ús i, si escau, les condicions específiques d’ús que poguessin ser d’aplicació. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers oa nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços (links, banners, botons, buscadors ….) Que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, queda eximit de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari, al que recomanem llegir els avisos legals que regulin tots els llocs web.

Queda expressament prohibida la introducció d’hiperenllaços en pàgines web alienes a la nostra empresa, que permetin l’accés a la nostra pàgina web, sense el previ consentiment de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans. En tot cas, l’existència d’hiperenllaços en llocs web aliens a nosaltres, no implicarà en cap cas l’existència de relacions comercials o mercantils amb el titular de la pàgina web on s’estableixi l’hiperenllaç, ni l’acceptació per part del l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, dels seus continguts o serveis.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, els comunica que en aquesta pàgina web es demanen dades personals, amb la finalitat de mantenir informats als nostres associats, oferir serveis, informar a interessats en associar-se, que seran objecte de tractament informatitzat i incorporats als nostres fitxers (bases de dades). Així mateix, l’informem que totes les dades són tractades conforme la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999, i que els nostres fitxers estan legalment inscrits al Registre General de Dades Personals en nom de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans. Les presents polítiques de privacitat es regeixen per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans com a responsable dels seus corresponents fitxers, considera que quan vostè accepta enviar les seves dades personals a través dels diversos formularis que conté aquesta pàgina web o bé, mitjançant correu electrònic, ens està donant expressament la seva autorització i consentiment per al tractament i incorporació d’aquestes dades als nostres fitxers automatitzats que corresponguin, si bé amb caràcter revocable i sense efectes retroactius, i accepta les condicions del tractament expressades a continuació. Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i complint tots els requisits que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999.

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar, però, són absolutament necessaris per poder dur a terme els serveis que li oferim.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis:

– Dins de l’opció CONTACTAR, li sol·licitem les seves dades personals amb la finalitat de contestar la seva consulta o aclariment.

– Dins de l’opció FES-TE SOCI, li sol·licitem les seves dades personals amb l’única finalitat d’iniciar els tràmits per dur a terme la seva incorporació a la nostra associació.

– A través de l’opció de CORREU ELECTRÒNIC posem a la seva disposició l’adreça de correu electrònic de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. Si vostè inclou dades personals en el seu correu electrònic, ens autoritza a incorporar les seves dades personals als nostres fitxers corresponents, si ho considerem convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privacitat.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació de les seves dades personals

En qualsevol moment té dret a accedir gratuïtament als nostres fitxers automatitzats per a consultar les seves dades, rectificar-les si són errònies o han variat i cancel·lar-les si no desitja seguir incorporat a ells. Pot comunicar-nos el dret que desitgi exercir dirigint-se a: Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans -Responsable Protecció de Dades- C / Balmes 129 bis 4t 2a, 08008 de Barcelona.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les dades, llevat que l’usuari ens ho autoritzi.

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos. Així mateix, ens certifica que totes les dades que vostè ens facilita són certes i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans en resposta a la confiança dipositada en nosaltres i tenint en compte la importància en matèria de protecció i confidencialitat que requereixen les seves dades personals, els informa que ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per salvaguardar la seguretat dels mateixos tal com exigeix ​​el Reial Decret 994/1999 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers automatizadosque continguin dades de caràcter personal. Això no obstant, l’usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat a internet no són inexpugnables.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans pot modificar les presents polítiques de privacitat per adaptar-les a les mesures legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans no es responsabilitza del tractament de les seves dades personals de les pàgines web a les que pugui accedir a través dels diferents links que conté la nostra pàgina.

RESPONSABILITATS

Al posar a disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de serveis i continguts de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic, documents i fitxers de l’usuari.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaçables a altres web sites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de la mateixa . Així mateix, queda igualment exonerada de les opinions abocades en els fòrums, on l’usuari ha d’abstenir de realitzar cap tipus d’activitat il·lícita, i en tot moment ha de mantenir el respecte als altres participants, abstenint-se de realitzar qualsevol comentari que pugui molestar a algun o alguns participants en el mateix.

L’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans no garanteix el correcte funcionament respecte a la disponibilitat i continuïtat de la nostra pàgina web. En la mesura del possible, intentarem posar en coneixement dels usuaris qualsevol interrupció en el servei i resoldre’l al més aviat possible. No obstant això, l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans queda eximit de qualsevol responsabilitat derivada de l’incorrecte funcionament o interrupcions de la nostra pàgina web.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament de tals fets.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts es sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona .

ATENCIÓ

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat establertes amb data 16/06/2004. En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en que es connecti a la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s’ha produït modificació alguna que li afecti.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d’Ús de la nostra pàgina web, pot posar-se en contacte amb nosaltres amb l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, en les dades indicades en aquesta web.

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya