Talent = Coneixement + Passió. Per Maite Moreno

Talent = Coneixement + Passió. Per Maite Moreno

La Jornada Les noves forces laborals, del passat 29 d’octubre, va transcórrer segons el previst i Maite Moreno, Professora d’EAE del Máster en Direcció de Recursos Humans i CEO de Monday Happy Monday, va conferenciar amb el públic assistent sobre la prioritat del talent a les organitzacions i els golden workers.

Segons la professora, el departament de RH. d’una empresa ha de tenir la principal missió d’aconseguir que els treballadors siguin eficaços i eficients, i que “s’ho passin bomba”. Perquè això sigui així, les relacions amb els treballadors s’haurien de basar en la confiança tot donant llibertat perquè les coses es facin de la manera que creguin convenient, anytime, anywhere.

Els esforços, doncs, haurien d’estar dirigits a identificar, atraure i captar a la gent que tingui passió pel que fa.

Maite Moreno també va afirmar que la formació a l’empresa és quelcom important, però és imprescindible trobar el binomi “coneixement més passió” que conforma el talent. Un talent que en el futur serà encara més escàs. La qual cosa implica que caldrà explorar noves formes de reclutament i deixar de banda prejudicis, com que els treballadors golden tenen més absentisme.

Moreno va explicar que els golden workers disposen de temps -els fills ja els tenen grans-, experiència i compromís perquè són d’un temps i d’una època on el compromís era un valor.

En el futur destacaran els candidats que cuidin la seva marca personal, va anar concloent Maite Moreno. La marca personal és molt rellevant al món online. Per tant, tot allò que fem i diem resta de manera constant a les xarxes socials, raó per la qual són una font d’informació irrenunciable per tot bon reclutador/a.

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya