Ricard Alfaro presenta el nou gerent d’Aedipe Catalunya

Ricard Alfaro presenta el nou gerent d’Aedipe Catalunya

Barcelona, 23 de novembre de 2015

Benvolgut associat/da,

M’adreço a tu per a informar-te d’un canvi en l’equip de treball de la nostra associació.

Des d’aquesta setmana, el nou gerent de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans (Aedipe Catalunya) és en Jordi Goro, llicenciat en Ciències Polítiques i expert en la direcció i gestió d’associacions professionals i empresarials, amb més de 16 anys d’experiència.

En Jordi seguirà comptant amb la col·laboració del nostre equip professional: en Chaoyi Pan (àrea d’atenció a l’associat) i la Sandra Gómez (àrea de comunicació i xarxes socials).

Aquest nomenament no suposa cap canvi en la línia estratègica de l’entitat ni en la nostra raó de ser: prestar serveis de valor afegit a l’associat en les funcions de direcció, gestió i desenvolupament de persones en les organitzacions.

Els associats sou l’actiu principal de l’associació. Any rere any, gràcies al suport de tots i totes podem treballar i dedicar esforços a donar una resposta òptima i actualitzada a les nostres necessitats, i a les del sector professional que representem.

Estem convençuts de la nostra missió i volem avançar-hi amb pas ferm. I volem fer-ho amb tu. Per això, t’emplacem a que facis arribar qualsevol proposta al nou gerent tan aviat com estimis, al correu electrònic gerencia@aedipecatalunya.com o al mòbil 638 162 443.

Ben cordialment,

Ricard Alfaro
President

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya