Per molts anys, Aedipe Catalunya!

Per molts anys, Aedipe Catalunya!

Les paraules de benvinguda de Ricard Alfaro, president de l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans, en obrir la jornada acadèmica del passat 23 de novembre, a Esade, van sonar entranyables, bo i rememorant els orígens de la nostra entitat que enguany ha fet 50 anys. Ni més ni menys!

Més de seixanta associats/des van assistir a l’acte de commemoració de l’entitat què se senten ben seva, que l’han viscuda i viuen com una realitat participativa, que els és pròpia, dinàmica, actual, capaç d’evolucionar per adaptar-se als nous temps i necessitats dels professionals del RH.

Així, Ceferí Soler, professor RH a Esade, en la seva intervenció, va vincular Aedipe Catalunya a la formació dels professionals dels recursos humans, i en va destacar la gran capacitat per arribar a acords amb les escoles de negocis, com a entitat de referència en el sector.

Posteriorment, el president fundador, Melcior Mateo Brunet, va rebre l’homenatge de tots els companys i companyes, en presència dels darrers expresidents Albert Codina, Susana Gutiérrez, Mateo Borràs, i de Ricard Alfaro, president actual.

L’acte va servir també per fer-hi un reconeixement especial al paper d’Esade, per la seva col·laboració en la fundació d’Aedipe Catalunya.

L’aportació acadèmica va anar a càrrec de Jordi Cabré i Trias, Director General de Dret i d’Entitats Jurídiques, que va exposar l’interessant camí d’oportunitats i la responsabilitat que representa la transformació de l’entitat en associació professional.

Amb aquest pas, l’Associació Catalana de Direcció de Recursos Humans esdevé la cinquena associació professional de Catalunya des de l’aprovació de la llei que ho fa possible, obrint-se-li una porta d’estreta col·laboració amb l’administració pública, per tal de seguir vetllant pel bon exercici de la professió, amb visió de futur i compromís social.

Compartir a:
FacebookTwitterLinkedInGoogle GmailOutlook.comGoogle+MeneamePrintFriendly

Deixar comentari

*

Empresas Asociadas Aedipe Catalunya
Banner Nos hacemos de Aedipe Catalunya
Informació Aedipe Catalunya